Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz mulli86 #2330 üzenetére

    Egy kis kiegészítés, hátha segít, és testközelibb:
    Adaway - reklámblokkoló, pont (csak akkor látok reklámot, ha akarok, pl. egy app-on belüli lehetőség)
    E-robot (Tasker, Llama, stb.): egy kis tanulási görbe után automatizálható sok funkció, pl. 1) nekem hétfőn 9-12-ig értekezletre némít, majd vissza, enélkül vmelyiket elfelejteném :D, 2) appcsoportot alakítottam ki, amelyik netet/GPS-t igényel (ha elindítom wifi, vagy GPS be, bezáráskor ki) + külön app volt rá, de most már ez jelez, ha elér az akku töltéskor (90%), illetve merüléskor egy értéket (40%), stb.
    Xposed-del:
    Gravitybox - különösen összetett modul, ez 1 funkció a többtucatból): számtalan funkciója mellett, bekapcsolható, hogy a felső értesítési sáv simításával (Lolli óta megy teljes képernyős módban is csak le kell hozni picit a sávot) közvetlenül változtathatod a képernyő fényerejét. Nekem van erre egy alkalmazás, de zárt térre van főleg hangolva, hogy energiatakarékos legyen, erős napfényben nem elég, ekkor kikapcsolom, és ezzel szabályzom.
    Physical Button Music Control: bármelyik hardveres gombra más funkciót tudsz rakni, nekem mp3-lejátszó van, bringán play/pause, számtekerés, következő előző a Power, hangerő, és kameragombra van rakva (ha off a képernyő, és csatlakozik fülhallgató)
    Exchange Bypass: Mindenféle brutális jogot kérne a cégem, hogy elérhessem az Outlook.ot, ez a modul úgy tesz, mintha megkapná, de mégsem: stb., stb.

Új hozzászólás Aktív témák