Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Totyasrác

    tag

    válasz sippet #6297 üzenetére

    "de az például biztos, hogy az iphone-ra nem fog megjelenni hivatalosan kártékony alkalmazás, vagy olyan, ami bebasz a telefonnak, mert van egy jóváhagyási rendszer, ami ezeket kiszűri. az más kérdés, hogy ez megfelelő hozzáállás-e, szerintem nem, mert egy csomó jó dolgot is kiszór a rendszerből"

    Itt van a kutya elásva, és innét származik az Android legnagyobb előnye (és lehetséges buktatói is). Ugyanis valóüban "boldog-boldogtalan" írhat rá programokat, olyanok is, akik nagyon értenek hozzá (meg olyanok is, akik nem igazán persze), de nincs egy "felsőbb hatalom", aki eldöntené: nekem mi a jó :D
    Majd én eldöntöm, az értékelések alapján :DD

    Amúgy a fényképező eszméletlen lassan nyílik meg, de ez kevésbé zavar. A Contacts az kicsit érdekesebb, bár mostanság (amióta leszedtem a GDE-t :DDD ) egy másodpercen belül nyílik, ezzel már együtt tudok élni.

    Az akkuélettartam... Nem lesznek már olyan készülékek, mint a 6x10-es nokiJák, amit pl. elvittem egy egyhetes nyaralásra, töltő nélkül, mert tudtam, hogy nem fog kelleni, ha napi egy órát telefonálok, akkor sem. A 3.5-es kijelző meg olyan, hogy eszi az akkut, ezen végképp nem érdemes meglepődni. (Ahogy a mondás tartja: a fizikát nem lehet megb@xni :N )

    Ja - milyen app-ra érdemes a fényképezőt upgrade-elni? Mármint ami gyorsabb-szebb (meg szárazabb, tisztább, biztonságosabb érzés)? :DDD

    Totyasrác

Új hozzászólás Aktív témák