- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Féltucat régi Samsung kapott új One UI-t, köztük az A52s
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A hajlíthatók kedvence lehet a Dimensity 7300X 5G
ma Átcímkézés helyett csíkszélességet váltott a MediaTek, népszerű Motorolában debütálhat.
-
Összemoshatja a Google és a Magic Leap a valódi és a digitális világokat
it Együttműködésbe kezdett a Google és a Magic Leap nevű AR-startup.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
válasz GreenGoblin #386 üzenetére
Mondjuk rántott húst még nem próbáltam benne, csak Szilveszter estéjén betettem csirkemell csíkokat simán sóval és borssal, na, az borzalmas lett. Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a kicsit magasabb nedvességtartalmú zöldségek, nyilván a krumpli, cukkini, padlizsán stb. ezeket jól ekészíti az air fryer is, ha még picit csepegtetek rájuk olajat vagy krumplinál én a fűszersóba öntök kb. annyi olívaolajat, hogy jól kenhető legyen a krumpliszeleteken a fűszersó és az egész jól szokott úgy sikerülni.
-
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #386 üzenetére
Mi eddig rántott csirkemellett sütöttünk (180 fok, 15 perc, és persze meg volt szórva olívaolajjal). Egy kicsit száraz volt a rántás, de mellette nagyon vékony, szóval nem volt zavaró, viszont sokkal finomabb volt, mintha olajban sült volna.
A rántott karfiol és gomba nagyon jó lesz, nem lesz száraz, mert a zöldségek alapból nagyon lédúsak.
Most csináltunk rántott sajtot is (15 perc 180 fokon), na itt ki kell találni valamit, mert a sajtot duplán kell rántani, hogy ne folyjon ki sütés közben, és így már nem lett olyan jó a panír, mert száraz és vastag is volt (de szerintem még mindig jobb, mintha olajban sütöttük volna). NA meg nem szabad nagyon vékonyra szeletelni a sajtot a rántáshoz, mert akkor nem fog érződni az íze (a rántás ugye kétszer vastagabb a normálisnál). Most kb 3 mm-es szeletekre sikerült, valszeg kell fél centis, hogy ideális legyen.
Szóval azt találtam ki, hogy legközelebb csak 10 percig sütjük, hiszen a sajtnak csak meg kell olvadni, hogy ne száradjon ki ennyire.
[ Szerkesztve ]
***
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B 3 Év LG Grancia !!! 240 Hz
- DJI Avata 2 Fly More Combo (Three Batteries)
- -59% HP EliteBook x360 830 G7:i5 10310U,16GB,256GB,vil.MAGYAR bilI.,IR,13.3" Touch,100%sRGB,WWAN 4G
- Sony PS5 (1116A) + 2TB Samsung SSD bővítés a gyári 825GB mellett, két karral + venom töltőhub
- HP Laptop 15-fd051ne - ÚJ - 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5-1335U, 8GB, 512SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen