Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    Üdv.

    Na, visszajött a tablet a szervizből. (azért volt ott mert nem érzékelte az érintést a képernyő).
    Se szó se beszéd, simán leformázták az egészet, és rátettek egy másik oprendszert verziót, és most a Titanium nem hajlandó visszaállítani a dolgaimat a jelenlegi felállásban.
    Ez nekem olyan mintha mondjuk, az ember fiának volna egy laptopja hibás képernyővel, de egyébként minden szépen futna neki és be lenne állítva a Win7 ahogy kell... És akkor az ember fia szépen elvinné szervizbe a portékáját, aztán visszakapná csumira legyalulva Win XP-vel (vagy Win8-al akár), azt "Deal with it!" öcssém :).

    Ja, és itt ülök a router mellett a 8-adik csatornát próbálom és 2-esnél még nem ment feljebb a jelerőség, amikor a szerviz előtt még a konyhában is simán ment a net (bár gyengus volt az igaz), de most (megismétlem, hogy tényleg nem vicc), itt ülök a router mellett és alig van net.... bár az érintés az most tényleg megy.

    Persze tudom hogy kb. 1000 tabletet csinál meg az kedves kolléga nagyon jól, és az csak egy csúnya egyedi kivétel, hogy pont én jártam most így.. de azért mégis kicsit rosszul esik a dolog, még akkor is ha maszek nyomor. Nem haragszom én senkire, őszintén megvallva már akkor letettem erről az egészről történetről amikor meghalt a képernyő, csak jelezném hogy én pl. nagyon szoktam vigyázni az olyan dolgokra amik nem az enyémek, aztán hülye módon mindig azt hiszem hogy ezzel más is így van.. és tessék, megint kicsi szomorúság lett az egész hercehurca vége ;)

Új hozzászólás Aktív témák