Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom81042

    tag

    válasz DrKapocs #10365 üzenetére

    Szerintem meg igenis lehetne csinálni tökéletes telefonhoz tökéletes romot, ha nem is elsőre, másodszorra, de a kernel nyilvánosságra hozása után mondjuk az 5-10-edik fejlesztői rom igazán lehetne tökéletes, minden apró hiba nélküli! Hisz ez lenne az értelme a heti frissülésnek, hogy mindig egyre jobb lesz, egyre kevesebb hibával.

    És igen, valóban bosszantó hogy olyan alapvető dolgokkal van gond, amit már 10 éves nokiák is alapból tudtak!
    Ebből sok embernek (joggal) az jön le, hogy unprofessional a gyártó. A mai világban minden terméktől ELVÁRJA a vásárló, hogy ha már kifizette akkor nyújtsa azt mint a régebbi olcsóbb termék nyújtott, és PLUSZBAN még attól többet!

    Képzeld el pl hogy egy 10 millás új Mercedes-ben nincsen szervó kormány. Érdekelne valakit hogy de van ám benne tolatóradar, beszélő sávtartó asszisztens, meg esőérzékelős ablaktörlő jaj de jó? Meg van fedélzeti computer, beépített GPS? Le se szarná senki, mindenki abba kötne bele hogy mekkora fos, nincsen benne szervó, aztán a 10 éves suzukiban meg van!

    Ez a foglalt jelzés is abszolút ilyen, attól hogy sok ember leszarja másnak még fontos lehet!
    Vagy itt van pl az általam is igen rühellt térerő elmenés utáni ismételt pin kód kérés, aki vodafone-os az valszeg tudja miről beszélek! Vagy a töltés közbeni led villogás, ami minden bejövő értesítést megakadályoz töltés köben.

Új hozzászólás Aktív témák