Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Karavik #13023 üzenetére

    Végül honnan is jött a kijelző, és mennyi lett a vége? A Xiaomi-s doboz minden esetre jó jel ...

    (#13027) tomic
    Akkor jól értem, hogy szűz rendszert nem tudtál rátenni, csak a Wajk féle ROM-ot tudta visszatenni (gondolom backup-ból)? Pedig ha nem akarsz azzal vacakolni, hogy megtaláld mi szívja az akksit, akkor csak egy üres rendszerrel kellene kezdeni.
    Szóval üres rendszer, és amennyire lehet csak minimál dolgokra használni a telefont, míg le nem merül teljesen. Aztán, ha ez megtörtént, akkor vetni kell egy pillantást a merülési görbére. Ha valahol azt látod, hogy minden előzmény nélkül "letörik", akkor sanszos, hogy akksi. Ha szerencséd van, akkor nem történik semmi ilyesmi, és a gyenge használat okán csak 2-3 nap után merül majd le. Utóbbi esetben szép lassan mehetnek vissza a programok, és közben figyelni kell, hogy alakul az üzemidő.
    Egyébként többen (köztük én is ) írták már, hogy vannak fenn a Play!-en olyan programok, amik sok hasznos infót ki tudnak nyerni a akksi log-ból. Ezzel is lehet próbálkozni. Ha egy bizonyos alkalmazás "akadt be", akkor azt akár ily módon is könnyen ki tudod szúrni.

Új hozzászólás Aktív témák