Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Karavik #13041 üzenetére

    A mikrofonfedél egy gumiharang a mi2/s esetében. Azalatt egy apró smd mikit találsz.
    A kontakt spray óriási hiba volt, főleg azért mert annak az a "dolga" hogy a nagyon apró résekbe bemenjen. És megsúgom, hogy be is megy szorgalmasan. :D Nagyon-nagyon remélem hogy NEM WD-40 volt a flakonban!
    Kitakarítani jófajta sebbenzinnel és alkohollal lehet, áztatás helyett spriccolás a jó megoldás az adott alkatrészre. Ha nem gyógyul, akkor az is lehet, hogy egyszerűen nem a mikrofonnál zárt össze valamit (bár ez a valószínűbb).Spricc után kb. 2 óra pihentetés jöhet, majd mehet a kütyü az ultrahangos tisztítóba!
    Másik hiba az volt, hogy a szétszedés közben a gumi részeket nem távolítottad el, így pl. a két panel közti réz átvivők körül van egy kicsi. Ha ezt elszórtad szétszedéskor, ott lekoszolódik és azzal is bajok lesznek. Ezt pl. Wajk telefonjából is "kifejeltették" a szervizben. Többnyire egyszerűen észre sem veszik. Ráadásul azt a műanyagot is oldhatja a kontaktspray.

    Azért jó lenne, ha nem csak hívással, hanem más szoftverrel (pl hangrögzítő ) is tesztelnéd. Valamint a gyári hw tesztet is lefuttathatod rajta!

    Ha végképp nem boldogulsz vele, írj privit és megnézzük "közelebbről" :)

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák