Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz DrKapocs #14007 üzenetére

    Engem teljes mértékben hidegen hagy, hogy valami mögé odabiggyesztik-e, hogy "stable". :K

    Én főleg saját véleményre hagyatkozok, illetve adok az itteni fórumozók véleményére is (természetesen azokéra, akik huzamosabb ideje használják)

    Ezek alapján számomra stabilabb a V6, mint a V5. Főleg a Karavik által jelzett problémákra hivatkozok én is (PIN kérés, térerő vesztés, battery drain az utolsó verziókban).

    :R

    A kissé fapados kamerára pedig külön kitérnék:
    Az opciók hiánya engem is zavart. Kb 5 percig.
    Aztán rájöttem, hogy össze-vissza állítgatások nélkül, korrekt képeket csinál, és ami ennél fontosabb, fókuszproblémák nélkül. Ezt a problémát, ha jól emlékszem, még Wajk is említette, 1 évvel ezelőtti V5 alatt, sosem sikerült kijavítani.

    Nekem ugyanis gyakran 4-5 alkalommal kellett rátapicskolnom V5 alatt a kijelzőre, mire éles lett a kép. Makró módban néha teljesen képtelen volt fókuszálni. Ez V6 alatt megszűnt, van, hogy "bökés" nélkül is jó a fókusz, de kettőnél többször sose kellett még "böknöm". Ez sokkal többet ér, mint az opciók. Ha állítgatni akarok, előveszem a "rendes" fényképezőgépem ;]

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák