Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz Neck #14996 üzenetére

    1. Xiaomi bug egyértelműen. Gyakorlatilag múlthét csütörtökön (1 nap alatt) jutottak el erre szintre az új rendszerrel, mert az első próba előző nap (szerdán), sorozatos bootloop-hoz vezetett. Ezért szerdán vissza is vonták az experimental ROM-ot!

    1.1 Lesz javítva de addig sincs semmi para! Bootloop-ból gyerekjáték kijönni, nekem naponta többször van mióta experimental MIUI ROM-okat tesztelek. Ma is volt egyszer, csupán MiRecovery-ben a Reboot menüben ki kell választani az előző működő system-et és kész! Én pont a bootloop-ok miatt jöttem rá, hogy mekkora előny a MIUI két rendszeres megoldása, és innentől számomra ez lett a legértékesebb feature!

    2. Gyakorlatilag elég lenne a Wipe All Data is. Ezen felül a Wipe Cache és Wipe User Data törlések nálam csak megszokás, biztos ami biztos alapon. Valahogy megnyugvással tölt el, ha végigmegyek az összes wipe-on :) és ez nálam már így marad ;)

    3. Szerintem igen, mert máskülönben nem lenne értelme a külön hozzáadott Wipe SD Card opciónak

    3.1 Akkuidő javult de MIUI-KK-hoz még sehol nincs sajnos. 4-4,5 óra kijelzőidőt tudtam belőle kihozni (reggeltől estig időintervallumban).

    4. Erről már írtam feljebb hogy mi van kijavítva és mi nincs, de működés közben engem csak a DND mode automatizmusának kiforratlansága zavar egyedül...de erre is van 3rd party app a GP-en...

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák