Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Karavik #16003 üzenetére

    DrKapocs idézete nagyon illik ide ...

    Igen, "tartalomfogyasztani" jobb a nagy kijelzőn. Én speciel olyat nem sokat csinálok a telefonon. Netezés, e-mail, navigálás (autós, túra, sport), telefonálás, zenehallgatás teszik ki a felhasználási idő nagy részét. Filmezés (Youtube), játék (mondjuk nagyon keveset játszok), otthon PC-n.
    Akkor ott van az egy kezes használat, ill. azon időszakok, amikor épp nem használom a telefont, de nálam kell, hogy legyen. Előbbiből nem engedek, és utóbbi is nagyon fontos számomra, mert rühellem, ha egy telefon kinyomja / húzza a zsebem. Van pár ruhám, amibe van pl. ilyen telefontartó zseb. A mai készülékek 99% nem férne bele.
    Múltkor kérdeztem a iPhone 6-al mászkáló havert, aki mindig cserél az újabbra ...
    Milyen, jó? "Jaja, de ez picit már nagy. Ha volna kisebb visszamennék rá, de jó ez is."
    Szerintem a vásárlók 99% ilyen. Ha szép lassan (0,2" ként) szokatják hozzá valamihez, akkor könnyen beveszi a gyomruk, ill. nagyon tág határok között képesek kompromisszumra.
    Én nem ilyen vagyok. Nem impulzus vásárló vagyok. Általában tudom, hogy mit akarok, és ilyen esetben a "majdnem olyan", ill. "könnyen megszokható" nekem már nem jó. Azt persze tudom, hogy ha a Mi2s-em beadja a kulcsot, akkor nagy "bajban leszek".

Új hozzászólás Aktív témák