Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pkiss

    csendes tag

    válasz peanar #4014 üzenetére

    Köszi,
    csak a Fastboot működött, az sem egyszerűen. Előny viszont, hogy a hátlap le-fel pillanatok alatt, könnyen megy.
    W7 64-gyel, kikapcsolt Internet Security-vel nem tudtam megoldani, a logfile-ban össze-vissza írt mindent. Lehet, hogy valami más program nem engedte a scripteket futtatni, vagy a drivereket sem telepítette rendesen. Jónéhányszor próbálkoztam, míg W7 32 bit-es laptopra tettem, és minden azonnal sikerült, ugyanúgy jártam el.

    Az összefoglalót szerintem kicsit egyértelműbbre lehetne alakítani a tapasztaltak alapján, kb így (aláhúzással jelölöm a javasolt - kissé szájbarágós szöveget):

    2. installáld fel a felajánlott helyre vagy C: gyökerébe egy könyvtárba (pl. MiPhone)
    3. tölsd le a legfrissebb ROM-nak a MiFlash verzióját innen (az oldalon bármelyik "MiFlash Fastboot Version" alatti - nyilván legfrissebb változat - választható)
    4. csomagold ki az exe elindításával oda ahova a MiFlash is került vagy egy tetszőleges nevű (space nélküli) könyvtárba, ha a program által felajánlott (C:\Program Files\Xiaomi\MiPhone) könytárba telepítetted
    5. tedd Fastboot módba a telefonod
    (Hangerő le + Bekapcs gomb nyomvatartása amíg megjelenik a Mi logo)
    6. csatlakoztasd a számítógéphez
    7. várd meg amíg felismeri a telefont a számítógép
    8. indítsd el a MiFlash.exe programot, a Browse gombbal keresd meg a könytárat, ahova a Miflash-t kicsomagoltad, jelöld ki annak az image könytárát, frissits a refresh gombbal vagy F5-tel, megh kell jelenjen a telefonod.
    9. a Browse/Advanced menü -ben talózz ki minden fájlt felülről lefelé A felajánlott nevű fájlokat kell megkeresni az image könytárban. Ha megvan, a fájlok a teljes elérési úttal látszanak
    (ezeket a fájlokat ott találod ahova a ROMot kicsomagoltad)

    És odaírnám kérdéssel, ameddig nem ellenőrzi valaki a W64 esetleges nehézségeit. Ha csak nálam jelentkezett persze, akkor nem. Nem okoskodás, inkább ez a néhány sor, gyorsabbá teheti sokak számára a használatát. Azért írtam le, mert fantasztikusan jónak tartom az összefoglalót. Ha nyugodt lettem volna, és nem pánikoltam volna, onnan magam is meg kellett volna oldjam a felélesztését a telefonomnak.
    A kapott válasz "lenyugtató" is volt, kösz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák