Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom81042

    tag

    válasz Barthezz2 #6014 üzenetére

    Egyenlore meg a megoldas kereses fazisban vagyok, csak akkor adok el valamit ha olyan hibaja van ami megoldhatatlan + nem tudok vele egyuttelni. (#6013: a duplakatt dolog pl nem ilyen, az meg belefer, csak mondom hogy ilyen is van, stock android+gravitybox-al, es nagyon jo es tok jol hozza lehet szokni a hasznalatahoz es bizony hianyzik ha nincs)

    Az amugy miert farasztas, ha teljesen ontopic alap android funkciokrol kerdezek? Akkor mar inkabb az a farasztas hogy beirsz ilyet hogy "nem ertesz hozza" de valaszt Te sem adsz, akkor meg minek?

    Az farasztas hogy megkerdem hogy mas latja e hogy mennyivel masol a szgeprol telora? Full alap dolog (kene hogy legyen)

    De mondok meg par dolgot, pl térerő, sok helyen nekem 1-2 csik van csak ahol mas telefonoknak fullos. Ez normalis? Netan valami aksi sporolos "feature", hogy csak annyi van amennyi szukseges, vagy egyszeruen csak gyenge ez a hardver?

    Aki netan ilyen telot keszul venni, es olvassa a topicot, azert neki lehet hogy nem lenne olyan "faraszto" valaszokat kapni ezekre a kerdesekre, nem?

    Vagy ha mar igy belejottem, ott van az orok mumus, ami cyanogen mod ota hianyzik: A billentyu hosszannyomas sebessegnek a beallitasa. Azaz aki gyorsan gepel(ne) es mondjuk ha szamokat ir, akkor szokasa a felso sorban nyomva tartani a betut ugy hogy szamma valtozzon egy ido utan, no nekik ha jol tudom 500ms az az idotartam amit mindenkepp varniuk kell.
    Ergo kurva lassan fognak gepelni egy cyanogen mod-hoz kepest pl, ahol ezt rohogve lehetett allitani egy viszonylag nagy skalan.
    Van akinek ez aprosag es eszre se veszi, es van akinek esetleg a felere lassitja az irasi sebesseget, teljesen mindegy, a lenyeg hogy MIUI igy meg ugy:

    K.vara nem lehet allitani ebben se!

    (nem veletlen hogy minden romban amit eddig probaltam ez a beallitas mar alapbol a leggyorsabbon van a 3 kozul)

    Es ugye ez a dolog a testreszabhatosagrol kene hogy szoljon, legalabbis a lehetosegnek meg kene legyen hogy az ember meg tudja valtoztatni azokat az ertekeket amik neki nem megfeleloek.

Új hozzászólás Aktív témák