Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz coal56 #8998 üzenetére

    Ha van cwm recoveryd, mindenféleképpen célszerű bárminek a belekezdése előtt egy backup-ot csinálni,főleg ha már belaktál egy romot, így ha bármi balul sülne el, full wipe után vissza tudsz mindent állítani!!
    Én még biztos ami biztos alapon a Mentés alkalmazással is szoktam csinálni egy biztonsági mentést, mert ha esetleg full wipe-al telepítek egy új verziót, akkor a Mentés alkalmazással is kb. 98%-ra vissza lehet mindent állítani, azaz az új rendszered úgy fog kinézni, ahogy az előtte lévőt beállítottad.

    Visszatérve a telepítésre, én (is) mindig cwm-ből indítok, itt jön Wipe Cache és Advanced/Wipe Dalvik Cache majd install zip az sd-ről és rá nyomon (nem ota!) a frissítés teljes verzióját! Van aki a wipeolást a rom telepítése után csinálja,én van hogy előtte is, utána is, de ezekkel a lépésekkel megmarad az összes alkalmazásod, beállítások (ha bármi oknál fogva mégsem /ilyen nálam még nem fordult elő/, ilyenkor jöhet jól a Mentés alkalmazással lévő biztonsági mentés), egy kivételével, és az nem más mint az egyedi képernyőzár háttér. Nekem csak ez az egy áll vissza gyári állapotra. De ezt úgy szoktam gyorsan korrigálni, hogy a 3.8.23 verzióból átrakom a ThemeManager apkt, amivel működik a téma mentése és visszaállítása (tesztelve a 4.2.28 verziónál is). A téma alkalmazás cseréjének még meg van az az előnye is, hogy nem vált át kínai krixkraxra :D

Új hozzászólás Aktív témák