Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    Még nem írtam, de sokat olvasgattam már a hozzászólásaitokat.

    Kétségekkel teli csatlakoztam az Mi2s tulajdonosok közé. Korábban nem volt Kínából importált telefonom, de meguntam a Sony és Samsung bénázását, azzal, ahogyan visszaélnek a pozíciójukkal, a frissítések hiányát, a gyenge hardvert arany áron; de szerintem nem kell magyaráznom, hisz Ti már előttem itt voltatok.

    Sokat olvasgattam és végül az Mi2s mellett döntöttem. A hardver, méret, a hozzászólások lehengerlők voltak. Én az Ibuygou-ról rendeltem (260 USD). Nagyjából egy hete használom és egy dolgot biztosan tudok: az általam eddig próbált összes telefont veri. Sokat gondolkoztam egy S4minin is, de nagyon nem bántam meg, hogy emelett döntöttem. Azt pedig nem is részletezem, hogy micsoda változás az Ace2-esem után. Töredék áron egy S4-et simán verő, nem tepsi mobil, kell ennél több?! Ráadásul olyan stabil, mint a beton.

    (Nem)kicsit féltem, de a végtelenségig formálható a telefon, nincs tömve a Samsung használhatatlan, semmire nem való, helyzabáló appjaival. Megdöbbentő volt, hogy pillanatok alatt talál GPS jelet.

    Nem mertem még belevágni egy másik rom felrakásának, de el fog jönni az az idő is. Engem nem zavar az angol. Igazából milyen előnye lenne, azon kívül, hogy magyar nyelv is lenne rajta? Annyi feltűnt, hogy a gyári romon nem lehet a root jogosultságot bekapcsolni.

    Illetve még egy: gyárilag van a képernyő zárolására alkalmas ikon a bekapcsoló gomb helyett? Én még nem találtam.

    Szóval, aki bizonytalan... ne legyen. Egy ilyen telefon után nem akar többet Samsungot.

Új hozzászólás Aktív témák