Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz ®abstract® #9859 üzenetére

    Én eddig csak stabil romokat használtam, az angolt.

    A mai nap történése...
    Eddig fenn volt a JLB33, ma frissítettem a JLB34-re. Úgy döntöttem, hogy csak kipróbálom már, belépek a Recoverybe címszóval. Kezdem már érteni a dolgokat. Ahogyan frissítgettem az Updater-rel, úgy folyamatosan hol a System1, hol a System2-re flasheltem. Csak hát ugye más-más verziójú stabil romokat. De ez csak most kezd összeállni számomra. Szóval beléptem a Recoverybe, már akkor meglepődtem, hogy a System2-n vagyok. Jön az ötlet, akkor nézzük már meg vajon mi lehet a System1-en, annyira nagy baj nem lehet belőle. Ott biz' a JLB33 volt. Be is bootolt szépen, annak rendje és módja szerint. Látszólag minden oké. Apró szépséghiba, hogy gyakorlatilag semmi sem működött. Nem tudtam belépni a telefonkönyvbe, az üzenetekhez, a hívásnaplóba, stb. Szóval újra Recovery, vissza a System2-re, ahol a JLB34 volt, van. Itt minden rendben van, minden működik.

    Istenbiza' nem csesztem el semmit, de azért meglepődtem. Egy 33-ról 34-re való frissítés után ennyire nem mennek a dolgok a régi romon; ennyire nem tudok visszatérni egy sima "rendszerváltással"?

    Erősítsetek meg légyszi, jól értem a dolgokat?

    (Egyébként a JBL34 jópofa, van pár újítás benne. Tetszik, hogy a WLAN-os adatforgalmat is méri. Van pár apró, tetszetős változás a 33-hoz képest. Például leszedhető lett az operátor neve. :-) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák