Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Érik nálam erősen a telefoncsere, és jelenleg a MI3 van a lista elején. Barátnőmnek Hongmit vettem, a MIUI kb. 5 perc alatt meggyőzött, imádom. MI3 tulajokat kérem, beszéljenek le/rá az alábbiak tükrében:
    - telefonálásra is használom a telefont. A mostani telefonom (Xperia P) gyári tárcsázója botrány lassú; ha ezzel probléma van, felejtős egy telefon.
    - a jelenlegi telefon másfél napot bír kb. 3 óra kijelzőhasználattal, szeretném, ha az utód elmenne legalább kettő napot
    - számomra az egyik legfontosabb egy telefonban a minőségérzet. Ne recsegjen, ne ropogjon, ne kopjon, ne karcolódjon, ne lötyögjenek a gombok, ne használódjon el fél év alatt a telefon. Nagyon vigyázok rájuk, zsebben és asztalon tartom a telefonjaimat. A P 2 év után gyakorlatilag karcmentes (a gyári vasalt fólián vannak hajszálkarcok), ezt várom az utódtól.
    - kicsi a kezem, a Hongmi - elsősorban a vastagsága miatt - határeset; a MI3 vékonyabb a Hongminál, bízom benne, hogy nem érződik sokkal nagyobbnak.
    - a P kijelzője tűző napon is tökéletesen olvasható, ezt várom a következő telefontól is
    - nem vagyok hardcore júzer, nem érdekel a multimédia, nem játszom, nem nézek filmet a telefonon, viszont számít a stabil, erős wifi, a korrekt GPS, az erős akksi, a megbízható, stabil működés.
    - nem bánnám, ha lenne rá előbb-utóbb AOSP, CM.

    Vegyem, ne vegyem?

Új hozzászólás Aktív témák