Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cimp

    senior tag

    válasz Ájvé #16249 üzenetére

    Abban van igazság, hogy a MIUI tudja a .... bla-bla-bla. Sokszor (többször) volt példa rá, hogy azt láttam az új android verzió olyan funkciókkal dicsekedett amit én a MIUI-ban már féléve használtam (pl. éjszakai üzemmód). De ettől még nem kellene megfeledkezni az alaprendszerben (nem felhasználó funkció) lévő fejlesztésekről. Lehet, hogy ezek pont nem érnek annyit, hogy átírják rá a rendszert, de akkor tessék erről részrehajlás nélküli szakértői véleményekkel alátámasztva (pl. a készülékkel amúgy is foglalkozó szabad csapatok) tájékoztatni a népeket. Ha már amúgy is hetente adnak ki valami marhaságot. A szabad csapatokat meg pont be tudnák vonni az új rendszerre való áttérésre, ha tényleg kiadnák a forrásokat. Nekik csak code-review-zni meg integrálni (esetleg kisebb reszelések) kellene a kész megoldásokat. De már annyira iPhone-nak képzelik magukat, hogy elkezdtek úgy is viselkedni.
    Ja! Valaki monja már meg, hogy hogy kell fel tenni a CWm-et, mert a múltkor egy automatikus telepítés után oda lett, és nem bírom visszarakni. r11 u1. Se a telepítőből nem megy fel, sem pedig gyári recoveryből.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)

Új hozzászólás Aktív témák