Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz llaszlo #16407 üzenetére

    Az a helyzet, hogy ez már kezd átmenni kötekedősbe, így ezzel kapcsolatban ez az utolsó hsz-em.

    Szóval nem teljesen úgy van, ahogy állítod.
    Állításod szerint, alapvetően a biztonsági protokoll miatt nem jelenik meg képernyőzárról indulva a fotó továbbküldése, de..! Ez csak abba az esetben van így (logikusan) , ha van képernyőzár.
    Miband-em van kezdetek óta, ezzel oldom fel, így kb soha nem is zár le a telefon. Ha lezárna, akkor a képernyőzárról indulva a tárcsázó sem működne, pedig az működik. (Akár hiszed, akár nem, ez tény)
    Hogy te is megértsd, (mert látom nehezen megy), tárcsázó működik, fényképező/kép/küldés nem. És mindezt Miband közelében, nem lezárt telefonon. ( kieg: ha a miband a készülék közelében van kijelző kikapcsolásakor, nem zár le, illetve ha mégis, azonnal felold hitelesítéssel, nem kér kódot/pint/ábrát)

    Továbblépve, ha a képernyőzárat kikapcsolom a beállításokban, akkor működik a telefonálás és a fényképekküldés is.

    Bug

    Másodszor: tehát azt állítod, hogy nálad névjegy küldésnél megjelenik a Viber, Hangouts, Skype vagy egyéb külső program is, vagy csak vaktában állítod? Mi az a "vagy 20 program", esetlegesen egy képernyőképet is tudnál mellékelni?
    Mert nálam pontosan 6 azaz hat app van, mint lehetőség (nem " vagy húsz") . Egyedül a dropbox az, ami külső program közülük.

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák