Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mizoli

    addikt

    válasz Mr.C #19747 üzenetére

    Köszi, jó írás. Továbbajánlom másoknak is :)

    Jó ideje (bár nem kezdetektől fogva) hasonló módon szoktam eljárni, csak nem feltétlenül ugyanígy, ugyanezekkel az eszközökkel, de a lényeg ugyanez. Még az Offline Calendar is stimmel :)
    Telepítés előtt kiveszem a SIM kártyát, felteszem a ROM-ot, (nem adok wifi elérést, és mindjárt tiltom amit lehet, ez romtól függ), telepítem a kedvenc programjaimat (pár hónapja csak az elmentett az apk-t teszem vissza), pl. AFWall+ fehér listával (csak az kap internet elérést, amit engedélyezek).
    Ha hosszabb időre gondolom a ROM-ot, felteszem a (zero-nano-mini-pico) gapps csomagot (vagy válogatok a GoogleInstaller.apk-ban, ha épp lehet), letörlöm/fagyasztom/kikapcsolom a google cuccokat, csak az marad, ami kell a markethez. Bár megvan az összes apk, amit használok, nem is kellene még a market sem :)
    Legnagyobb gondom a térkép, a programok túnyomó többsége nem megy, ha nincs telepítve google services.
    Régebben már írtam fentihez hasonlót, bár nem pont így csináltam. Pl. a SIM kártyát csak azóta veszem ki, hogy sok telepített ROM azonnal hálózati forgalmat generál, mielőtt még bármit is léphetnek. Mint a Google apps, már az előtt küld adatokat és szinkronizál, mielőtt felállt volna a rendszer. Ezért is tetszik a MM, mert ha benn marad a simkártya, akkor is megkérdezi, hogy használhatja-e a hálózatot, ez pénzembe kerülhet :) Persze, nem tudom, hogy a kérdés előtt mit csinált :D

    Röviden :D
    De ez csak leírva ilyen hosszú, gyorsan megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák