Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz FANaticpass #19802 üzenetére

    Minden nap töltöm (minek várjak 2 napot, otthon vagyok felrakom töltőre és kész, azért vettem a telefont, hogy használjam, nem azért, hogy nézegessem mennyi akku ideje van még hátra), használattól függ mennyit bír nyilván. Most 51%-on van, reggel vettem le töltőről 13:49-et ír használatra, ebbe volt 2:21 képernyő ébrenlét, 13 perc hanghívás, 8:44 Wifi használat. Alkalmazások: Chrome 13 perc,Boom beach 10 perc, KoT 9 perc, hogy a fontosabbakat említsem. Szerintem ez nem rossz idő, ha nem elég akkor még nem volt gyenge akkus telefonod, ami fél napot alig bírt ki (egy filmet nem lehetett végignézni gyakorlatilag). Képernyő idő nem tűnik soknak, de majdnem állandó Wifi és 20 perc játék mellett azért ez jó szerintem.
    MIUI-t használok, mert egyszerűen bárki bármit mond ez a legjobb erre a telefonra, miértekről lehet vitatkozni (forrásokat nem adják ki), de ez van.
    Mellesleg kevés telefon bír ki komolyabb használat mellett 2 napot, azok 3500+ akkusok mind, de vegyél Lenovo P1m-et ami most a legjobb talán (mondjuk érthető is, 4000-es akku, 5"-os HD kijelző egy nem túl erős 6735P mellett, nem csoda, hogy jó az üzemideje).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák