Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.C

    őstag

    válasz ∂яσнυη #20774 üzenetére

    valóban, de akkor hadd szóljon:

    Eddig a 6.1.14-es Nightly volt fennt, ma jött egy 6.1.17-es amit az updaterrel felraktam. Szóval az updater működik, igaz szerintem full romot töltött le, nem pedig egy OTA csomagot. Én úgy tudom, nightly minden este jön, nem 3 naponta de lényegtelen. Amit az újon észrevettem, és írták XDA-n is, hogy ha boot után gyorsan akarod a SIM-et és/vagy a lock(lik :DDD ) screen-t feloldani, akkor soft reboottal büntet. Odafigyel, hogy ne kapkodjon az ember. Most töltöm, 37%-on volt 10 perce, most 41%. lehet megoldották a gyors töltést? meglátjuk.

    6.1.14 nightly
    gyors! meglepően! eddig semmin se éreztem ennyire gyorsnak. Ram kezelése is kiváló, a rég megnyitott facebook vagy chrome is csak úgy előpattan.

    ami nem működik/nem tetszik, és nekem fontos:
    -SMS-t nem tudtam semmivel se küldeni, ha beállítottam alapértelmezett programnak az app-ot FC-t köpött
    -Zene hangereje nekem Piston3-mal gyenge. Pár fokkal van lemaradva a jó hangerőtől de akkor is kevés. beszédhangszóró viszont üvölt. De ezt úgyis javítani fogják.
    -OTG-t duzzogva látja, hogy csatlakoztatva van, de minden más művelet fail
    -Gravitybox nem megy, Xposed megy, SpotifySkip is, de a GB nem, gondolom mert CM és nem AOSP (ez azért nagy szívfájdalmam és könnyet csalt a szemembe)
    -nincs le-/feltöltési sebesség mutató

    Ami nálam nem jelentkezett:
    -Melegedést nem tapasztaltam, egyáltalán... semmit (lehet a -3°C nem engedi :P )
    -Nem volt sose CPU clock drop.
    -Újraindulást se tapasztaltam, egyszer volt, hogy egy téma miatt a SystemUI nem töltött be, de adb rm -r paranccsal megoldottam.

    Verdikt:
    Tetszik! Jó gyors, nekem a stabilitással sincs bajom. Igaz, látványos CM feature kevés van benne, mert az Ivan AOSP vagy tartalmazta, vagy már benne van az AOSP-ban, nem beszélve a Layers témákról. Az "Underhood" tweakek az igazán nyerőek benne. Persze nincs kész, de a tészta már csak félig nyers. Jó dolgok lesznek ebből! Én követem most őket egy kicsit, amég a MIUI MM nem lesz vállalható és nem zárja a bl-t (Sonynál ezzel nagyon megkötötték a kezemet, kénytelen voltam sony romból közel aosp-ot csinálni, mert ugye csak 1 kernel volt sony által dedikált, de erről calamites is tudna mesélni).

    U.I.:gyors töltést biztos megoldották, most már 46%-on van :C

    [ Szerkesztve ]

    sudo rm -rf /*

Új hozzászólás Aktív témák