Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Ohl

    Topikgazda

    válasz laci laci #29453 üzenetére

    Az elég reális ár érte, nem rossz. Akkor jöjjön egy kis Mi5S beszámoló, hátha mást is erdekel. Akkuidővel itt nincs baj, 6 és fél óra képernyőidő mindig megvan - egyedül standby-ban merül többet a kelleténél, egy éjszaka alatt 4-5%-ot. Állítólag az ujjlenyomat olvasó okozza, nem próbáltam még nélküle. Amúgy magán az olvasón sokat javítottak, a legújabb MIUIHU-t használva inkább azt mondanám, nem mindegy, hogyan helyezem rá az ujjam. Ha pontosan a közepére, akkor egy érintésnyi idő elég. Ha oldalról, akkor egy kicsit több. Maga a telefon masszív, nagyon egyben van, ennél nem lesz olyan érzésed, mint amit a Mi5-ről írtál. ;) Hivatalosan 6.0 alapú MIUI van rajta, de nemrég kiadták a kernel forrásokat, úgyhogy custom kernel is van már (egész jó), 7.1.2-es ROMok is (hivatalos LOS állítólag nagyon közel van, és ha az elindul, akkor újraindul a most szünetelő hivatalos RR is. Na meg persze van egy csomó nem hivatalos). Ennek ellenére egyelőre annyira elégedett vagyok a MIUI-jal, hogy marad még meghatározatlan ideig.
    A hardverében meg tuti nem fogsz csalódni, a most tavasszal kijött telefonokat leszámítva nehezen találsz jobbat. Én mondjuk direkt 4GB RAMosat akartam, de ma még a 3 is elég lehet. 64GB-ra meg nyugodtan ráfér a nagy pornófilm is, bár itt még a 32-esre is, mert 25GB felhasználható. :D

    A MIUI9-cel kapcsolatban pedig nyugodtak lehetünk. Várható, hogy a Kitkat eszközöket dobják, de a Marshmallow/Nougat alapúak tuti kapnak frissítést.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.

Új hozzászólás Aktív témák