Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz Milestone2 #32185 üzenetére

    Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Milestone2 kitalálta a következő kérdésemet, mert az az lett volna, hogy melyik Platform-ot és Androidot válasszam, mondjuk arra rájöttem volna, hogy nem az x86-ost, de magamtól a 8.0-ára kattintottam volna.
    Találtam a githubon verzió összehasonlító táblázatot. Ez alapján a nano az én szempontomból annyival több a piconál, hogy van benne Device Health Services (az arcképes feloldás nekem nem fontos). Azt viszont nem tudom, hogy AOSP-nek van-e olyan funkciója, ami ugyanezt a szerepet eljátssza, illetve ha van, akkor kell-e neki ez az applikáció?
    A micro ennél még (szintén az én szempontomból) a GMail-lel több, illetve lecseréli a calendar Stock/AOSP verzióját a google calendar-ra. Viszont ha a beépített vagy a zoli által javasolt mail klienst használom akkor a gmail nem kell. És ha jól értelmezem akkor pico és nano is tartalmazza a Google Calendar szinkronizációt, vagyis ugyanaz a helyzet, mint a GMaillel, ha nekem megfelel a Stock/AOSP calendar akkor ez sem kell nekem.
    Szóval ha jól okoskodtam akkor csak a Device Health Services a kérdés. Ha az szerintetek kell nekem akkor nano kell, ha nincs szükségem rá akkor elég a pico.

    A következő kérdés a GAapps telepítése. Ez ugyanúgy történik, mint a ROM-é, vagyis a TWRP install menüjében elvégzem a ROM telepítést, majd elvégzem ugyanazzal a módszerrel a GApps telepítést? Mondjuk így lenne logikus, hiszen ahogy látom a bővebb verziók szépen cserélgetnek le egyre több mindent az alaptelepítőtől.

    SMS Backup and Restore: megnéztem az SMS-eimet, és úgy találtam, hogy olyan túl sok menteni való nincs rajtuk. Inkább lustaságból meg kényelmességből vannak a régi SMS-ek a telefonomon, hiszen elférnek rajta, minek törölgessem őket.

    @Tomi_Ohl

    Levelezésnél nekem a vég miatt kell az exchange alapú levélkezelés. A Google Exchange Services-t a micrótól írják az összehasonlításban, de azzal a kitétellel, hogy lecseréli a Stock/AOSP verziót. Jól gondolom, hogy az exchange alapú mail kezelés része a ROM-nak? Rákerestem az xda-s linkedben mind az exchange mind a mail szavakra, de nem volt találat.
    Ha engem nem zavar a Google Sync hiánya akkor próbálkozzam meg ezzel a Lime böngészővel?

    Ha a fentiekre mind fény derül akkor már csak egy vcf editort kell találnom, amivel kigyomlálhatok vagy 300 névjegyet a mostani névjegyek közül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák