Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fejvadi

    nagyúr

    Srácok, ha valakit érdekel egy nagyon szép Prémium tok akkor nekem úgy néz ki lesz egy eladó. Amikor magamnak rendeltem akkor egy illető megkért, hogy ő nincs ott regisztrálva és rendeljem már meg neki is. A jövőhét péntekig tartom meg neki és ha nem fizet akkor eladó lesz. Biztosra is mondhatom, hogy nem fogja kifizetni, de megígértem, hogy ha addig fizet viheti (2014.11.21).

    Ugyanilyet használok 1 hete és van tapasztalat.
    - Fehér/arany 2014 Prémium tokja. Az eredeti fotók nem adják vissza mennyire jól néz ki.
    - Műanyag bölcső amibe tökéletesen illik a telefon és meg sem moccan. Ebből csak egy pici csík látszik csak ami a telefont fogja és annyira passzol, hogy a fehér telefonomból semmi nem látszik. Igen pontos.
    - A keret nem lóg rá a kijelző szélére, nem takar ki semmit az üvegből.
    - Edzett üveg hátlap, ami elfedi a kamera lencsét is, így az nem koszolódik, karcolódik.
    - Körben nagyon szép Alumínium keret, amin mindennek a helye szépen ki van hagyva. Alul a töltő és a hangszórófuratok, felül 2x4 furat a zajcsökkentő mikrofonnak és a 3,5 Jack aljzat helye. Az alsó patkó szépen kipattintható és így kilehet venni a telefont a későbbiekben.
    - A keretbe saját gombok beépítve ami tökéletesen illeszkedik a telefon eredeti gombjaihoz, belül műanyag betéttel, hogy ne a fém érintkezzen a fémmel. Nincs zörgés, csörgés se lötyögés, a nyomáspont is rendben van.
    - Wi-Fi jelet a legkevésbé sem gyengíti, lepróbálva a sajátommal.
    - Nagyon masszív és jó fogást biztosít.

    Amennyibe nekem van annyiért adom + postaköltség. Összesen 3.000Ft



Új hozzászólás Aktív témák