Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    Sziasztok!

    Hordozható USB hangkütyüt szerettem volna használni a telefonhoz a nagyobb hangerő és jobb hangminőség érdekében, de nem megy a dolog. Úgy tűnik, eleve az OTG-t sem támogatja. Nem tudom, hogy már elektronikailag sem, vagy csak egy driver vagy más efféle hiányzik? Reménytelen a dolog vagy megoldható lehet? (Néhány újabb ZTE telóval működik.)

    Vonatkozó oldal

    Egyébként közel két éves a telefon és semmi különösebb gondom nincs vele (többnyire netezek vele utazás közben, néha 1-2 egyszerűbb játék), az akksi is teljesen rendben van. Szinte újszerű. (Nem eladó! :) )

    Néhány apróság azért akad(t):
    1. Némítás után néha nem akart visszajönni a hang visszakapcsolva Általános profilra. Az oldotta meg, hogy először mindig Kültérire állítom, majd egy hangerő fel-le rendesen visszaállítja Általánosra.
    2. Nem túl nagy hangerő fülesen. Egy 16 ohmos füles valamennyire segített rajta, de amit igazán használnék, az a szokásos 32 ohmos, ezért is szerettem volna bevetni az USB audiót.
    3. Néhány kamera fehérenyensúly mód igen fura színezetű lett. Másnál van ilyen? Gyári beállítások visszaállítása helyreteszi?
    4. Nemrég valamilyen ismeretlen háttéralkalmazás indult el, látszólag magától, ami 2-3x gyorsabban merítette az akksit a szokásos ütemnél (= napi néhány rövid telefonálás mellett kb. -15%/nap.) Elixírrel sem találtam semmit, újraindítás megoldotta.

    Bár nemsokára lejár a hűségidő, nem nagyon van mire cserélni a szolgáltatóknál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák