Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz vg #3007 üzenetére

    Tudatlanul állíthatod, hogy a videó régi, emiatt biztos rossz, de attól még ugyanúgy működik a benne lévő minden állomás. Ha neked nagy falat az, hogy most nem az ilyen ikonra kell kattintani, hanem az olyanra, ami helyileg egyébként ugyanott, a változatlan másik három mellett van, vagy hogy nem ugyanúgy hívnak 1 fület az első 4 ből, de ugyanúgy az elsőre vagy negyedikre kell kattintani, akkor az nem azt jelenti, hogy mindenki másnak is kötelező hogy az legyen, vagy egyáltalán az. Ha ma megnéznék egy windows tutoriált 25 évvel ezelöttről, hogy hogyan kell másolni és beilleszteni billkombókkal, az még működni fog windows 12-nél is.

    Ha vetted volna a fáradságot, hogy legalább utána nézz, tudnád, hogy nem én, vagy a youtuber hívja hardmode-nak, hanem maga a fejlesztője ok bocs a szóköz kimaradt.

    Én nem várom el, hogy mindenki úgy használjon mindent ahogy én, de ha valaki olyat állít, hogy nem működik kb, mint globális igazság, miközben nálam igen, akkor én kétségbe vonom az állítását... és mint kiderült a "csak feltettem" feltételezésem kb igaz is lett.

    #3008 Grg Nem kell "utolérni" a script aktuális változatát, ha az mindenkor blokkolva van azzal, hogy be sem tölthet, vagy Specifikusan nem futhat. ha a noscript az megállít, és nem csak nem enged betölteni..

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák