Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz draco31 #18875 üzenetére

    Elvagy... :DD
    Ez most trollkodás volt? Vagy komolyan gondoltad? Fogalomzavar. Appswitching isn't multitasking. A háttérben a folyamat fut. FUT! nem fagy, FUT! N900-at láttál már?
    Opera mini: W200-ra marha jó meg gyors is. De okostelefonon nézni egy szerver lerenderelt képét.. háát nem izgat fel. Opera mobile, na az élő böngésző. 2-3 tabot bír is. Persze mobilnettel használnám a minit, de az min nem megy el? Sam D900i-n mondjuk... 840KByte ram azért annak is kevés.
    A droid bezárja az appokat, pont. Még az S3 is. Rühellek várni hogy újranyissa pl a fájlkezelőt. Visszaváltok alkalmazáskezelőből, vagy play-ből, aztán ki kell várni míg indul, SU jogot kap, megnyit. Ez akár 5-6 másodperc. Nokiámon 2 gombnyomás és OTT VAN.
    Galaxy S3-mon meg bezárja az operát ha huzamosabb ideig SMS-ezel. Aztán töltheti le és be az oldalt újra. Mindegy, nem magyarázok tovább. Korábbi írásom példákkal: [link] Azért nézd meg hol vannak a videóban szereplő eszközök a note-hoz képest. Elárulom, jó esetben a tizede, i eszközök meg negyede.
    (#18874) .bruszli.: képzeld el hogy használtam note-ot. Szar. De inkább: [link]
    Egyéb kérdés? WinMO teló ezt simán megoldaná. Linux, Symbian pláne.
    "Sikerült belőnöd a csúcskategóriát" valamikor az LGGT540 is volt 40ezerHUF :U Egyébként elvagyok azzal is, moddolva kibírható. De ez nem változtat a dolgokon. Erősebb mint a korábbi telefonok, de eredeti célját mégis szarabbul látja el. Cserébe betölti a mobilarena.hu-t 4 másodperc alatt opera mobile-lal, és vajpuhán görget. Hogy is van ez? (ha droid, Qualcomm MSM7227 alá önszántamból nem megyek, az a használhatóság alja).

Új hozzászólás Aktív témák