Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Nokia 6303i retro? Mert van egy...
    Láttam a topicjában mekkora szájkarate ment a design-ról. A 6300 szerintem jellegtelen tégla, majdnem ronda. Ez meg kényelmes, harmonikus nyugodt designú... De biztos ízlés kérdése.
    Ja most mindkettőből van az asztalomon egy-egy, tudom mit beszélek. Ezen felül a 6303i erősebb, és kényelmesebb is. Unokatesóm anyjának is van, azt próbáltam ki röviden.
    Ugyanis én ezt csak úgy kaptam. Vodafone függő, és betört a képernyő. A tulaj izomból a padlószőnyeghez vágta...
    Vakon valahogy beraktam PC suite módba, szoftverfrissítettem, így elszállt a telefonzár meg a sok szar beállítás. Aztán elkezdtem tesztelni.
    Leginkább a kamera izgat, mert elég jó van benne, erős vakuval. Eddig 2 Nokia járt a kezemben, aminek nem megy a modulja, a 6822a-m, meg haver 6300-a ami most nálam van. Ezek kiírják hogy művelet sikertelen. Nem bírják felvenni a kapcsolatot a kamerával.
    Namost videókat néztem, és közben böktem a szilánkos kijelzőjű telefont(középen van egy két csík ami vált néha színt). Bejelentkező hang van, billentyűhang van(ez már két hangszóró), aztán valahogy beléptem kamerába, lőttem vakuval, és hallottam a kamerahangot. Azóta ez nem sikerült, de akkor ezek szerint működne? Sötét volt hozzá...
    Kb itt tartok. Semmi más nincs hozzá mint akku, de nem is kell, mert 3,5jack, microUSB, töltő meg van az N95-höz.
    Azon gondolkozok, hogy akkor erre költsek-e. Árérzékeny vagyok, szal legolcsóbb képernyő: [link]
    Szerintetek érdemes rá költeni, működni fog ezek után?

Új hozzászólás Aktív témák