Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gandol

    csendes tag

    válasz MurdR #23411 üzenetére

    Na ez egy jó gondolat, az ilyen kultúrált megoldásokat szeretem én is! ;) Nem tudom mikor, de jó lenne összeülni egy kicsit. Hol vagy elérhető? A nyugatinál dolgozol?

    "Aki egy telefont akar magának venni, az megvesz egy 6310i-t is 15000ért, aki meg gyűjti, és szereti a teledonjait, az meg 7000et is sajnálhat érte."

    Ilyen megfontolásból nem akarok mindenáron megválni tőle. Mikor ezt vettem a tv-m és a cd lejátszóm is B&O volt, megvannak a mai napig és működnek hibátlanul, bár eljárt felettük az idő. Nagyon kevés ember érzi a B&O feelinget, de ha igen akkor mindent megér. Pont azért mert nem tömegcikk, nem jön veled szemben az utcán és nagyon-nagyon ritkán hallasz olyat, hogy: jééé nekem is ilyen van! Tudom ez egy Ericsson, de nem az van rá írva, és ha a B&O a nevét adja valamihez az jelent valamit! :K Én nagyon tisztelem ezt a dán cégecskét. ;)

    Miért nem akar egyetlen eladó sem árat mondani? Te adsz el, Te mondod az árat! A "Mondj egy árat Te"-re: "Köszönöm, ajándékba elfogadom."- a válasz! :-)

Új hozzászólás Aktív témák