Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    válasz dik #36784 üzenetére

    Szia! Ami hirtelen eszembe jutott a, a Nokia 101 (én más márkát nem is ismerek nagyon, én csak nokiával foglalkozom, Max nekem is az s5611 lett volna az ötletem).
    Olyan, ami egy hetet bír, nem nagyon lesz, mert az okostelefont naponta (akár többször is) kell tölteni, szóval 3-4 nap már jó.
    Ami bírja, vagy van bele akku, az esetleg a 3110c, de a kamera abban is kisebb.
    Az ilyen újabb Nokiát (225,108) jobb, ha meg se próbálod.
    Majd otthon gépen írok még, ha eszembe jut még valami, telefonon nem olyan kényelmes. De mindennek megfelelő telefon nem lesz, mert ha kell a multimédiás funkció, akkor már erősebb telefon kell neki, ami megeszi az akkut.

    Norcsy: magyar kártya nem fog másik magyar hálózatra csatlakozni, külföldi se biztos. Szerintem vagy a SIM túl új, ami miatt látja, de hálózat nincs, vagy a 8810 nem az igazi. Az enyém nem tölt, emiatt az akku se nagyon bírja fél percnél többet, szóval arra jó, hogy van egy halott telefon, megvan a modell, és ennyi. Állítólag a panel nagyon vékony, és elpattan úgy, hogy szemmel nem látni, de nem érintkezik. Én örülnék neki, ha menne akár csak a menü, használatra van annyi minden más. A menüje is ugyanaz, mint egy 6110, használj inkább egy olyat! :D

    [ Szerkesztve ]

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák