Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ligeti8

    csendes tag

    Nem érzitek a retrót ...

    Emlékszem, mikor megkaptam az első telefonom egy a35 öt. A létező legeslegalapabb. Sms és telefon semmi több. Persze aztán többre vágytam lett 3510i majd 6600 és n73..
    N73am 2006 szeptemberében vettem, valószinüleg ez volt az utolsó ÚJ high-mid telefonom..Sok pénz volt de még ma is kiszolgál...Sokszor le akartam cserélni, vagyis eladni mert , jöttek újabb telefonok jobb kamera ,gps, stb. De nem tettem.
    Ha belegondolok nekem még a 6600 is elég lenne.(Ha én elmebeteg nem adtam volna el)
    Nekem a mai napig van külön zenelejátszóm, térkép a kocsiba, és a felgyorsult világ ellenére sem akarok full hd-s videót nézni a metrón..
    Őszintén pl, hányan használtátok eddig a videotelefon részét ? Vagy nyaraláskor a Xmegapixeles kamerát fotóra? Jó persze lehet villogni a legújabb számokkal és bömböltetni az utcán és lehet lopni vele bárhol a netet, meg tucc fészbukolni...tök jó vegyétek...De amúgy szerintem átlag ember 20 % át sem használja ki telefonjának.

    Ha lenne annyi pénzem hogy befogjak mindennapira egy 8850et megtenném mert :
    Nemfagy ki, nincs szoftver gond.
    Akku 3-4 nap,mert nem tudod megölni egyszerűen,lcdvel, zenével meg folyamatos utms el.
    Már stabilan tartja az értékét...

    Tegnap be akartam fogni a 8810em...olyan határon van hogy ,alkatrész hiányában felújítani nem lehet viszont gyüjteménybe még pont elmegy. Csak hát beleraktam a kártyám és az első hívásnál kikapcsolt. Nem végfok mert töltőről kimegy a hívás, szar az akku...sajnos, pedig állat lenne használni...
    Mindennapokra bőven elég, sms ki be , lehet némítani, tud rezegni és kész..

    Nem papolni akarok , ez szubjektív...

    Bizonyos esetekben mindenre igen !

Új hozzászólás Aktív témák