Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz KSparrow #9870 üzenetére

    több összetevő függvénye, arányában valóban kevés az a telcsi, ami ilyen szempontból problémát okozhat - mert nem tesznek feljelentést, vagy nem tudják megadni az imei azonosítót...stb -, de van ilyen! változó, és inkább embere válogatja, nem telcsije, vagy annak értéke! van olyan, aki mgasról tesz a 100 e ft-os telcsije eltulajdonítására, nem ér neki annyit az egész macera, de olyan ember is akad, aki a régi olcsó telcsije eltulajdonítását követően mindent elkövet annak érdekében, hogy megkerüljön! olyannal is találkozni, hogy mostanság csak néhány ezer forintot ér egy régebbi telcsi, de még körözés alatt áll, mert anno feljelentést tettek az eltulajdonítása miatt - és akkor az imei számát is megadták! persze ez a ritkább, de van ilyen!
    sms nincs, a letiltás meg esetleges; vagy nem tiltják le, és figyelik, hogy mikor jelentkezik fel a hálózatra, milyen sim kártyával, vagy letiltják, és nem jelentkezik fel a hálózatra!

    area_51; nem mindig/minden telcsinél olyan egyszerű az...

    arkades; kicsi az esélye - ha mégis, akkor sincs mitől tartanod, nem? :)

    a topic mivoltára való tekintettel most megkeresem a nokia 7110 telcsimet, és feltöltöm az akkumulátorát, mert már elég régen használtam utoljára... :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák