Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yellow73_a

    tag

    Tegnap José, az új kertészünk munkába állt. Este negyed kilencre végeztem a kábel telepítéssel, majd manuálisan elindítottam, 58%-os akku töltöttséggel. Kilenc körül ránéztem, éppen akkor ballagott vissza a töltőhöz egy kis kakaót felvenni.
    Reggelre szép egyenletesen nyírt gyep fogadott. Hajnalban ment a locsoló is, ma délután kiderül, hogy ártott-e neki a víz.
    Eddig tetszik ez a Parkside cucc. Helyenként még igazítanom kell a kábelen, mert hiába tettem 32 cm-re a kanócot a kerítés lábazatától, néha így is nekiment. Aztán a járdák mellett úgy raktam le a drótot, hogy félig rámenjen a járdára, de sajnos az 1-1,5 cm-re kiemelt járda szegélyének mindig nekiment, nem tudott felmenni a járdára, így hogy egy klasszikust idézzek, a szintkülönbséget egy lejtős ösvénnyel hidalom majd át, magyarul teszek egy kis földfeltöltést a járdaszegély mellé, remélem, azon majd fel tud menni José.
    Ha minden okés lesz a kébel nyomvonallal, egy picit (2-3 centit) beásom a földbe, hogy a gyepszellőztetővel ne vágjam el a kábelt.

Új hozzászólás Aktív témák