Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pn4hvq #5016 üzenetére

    Nekem van. Működik. Hatékonysága nem olyan jó mint pl egy Robotporszivónak, de ha sok ablak van rengeteg időt tudsz vele megtakarítani.
    Valójában ez is egy porszívó, amire két forgó talpat tettek, amin tisztító szövet van. Érdemes legalább 8-10 szövetet beszerezni, mert úgy hatékony a tisztítás, ha kvázi hamar cseréled. Nekünk van hat szett (12 db) és első körre tökéletes, a talpak moshatók, így kvázi egyszerű és olcsó a fenntartása. A hozzá adott app egy kalap szart se ér, de szerencsére szükség sincs rá. A beépített akksi csak arra jó hogy ha áramszünet van, ne essen le a robot az ablakról. Mi úgy használjuk hogy a robot mindegyik ablakon megy egy kört, majd a párom utána a felületet egyszer gyorsan áthúzza. Így az emberi munka töredékére csökken. Csodát nem szabad tőle várni.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák