Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    Hali!
    Van egy Linksys E900 routerem, korábban egy Asus WL520GU volt! A régebbivel minden jól ment, csak sajnos az 50 megabites net nem jött át rajta. Így került sor a cserére.
    Az E900-al vannak gondjaim.
    Először is, max sebességgel töltök le, mondjuk torrentről, akkor nincs közben visszatöltés is, vagyis csak egyirányú a kapcsolat. Ez még a kisebbik baj lenne, de ilyenkor semmilyen más eszközzel nem tudok az internetre csatlakozni, pl egy mobiltelefonnal vagy egy xbox-al sem, vagyis a teljes sávszélességet lefoglalja.
    Továbbá eléggé gyakran, váratlan pillanatban megszűnik a netkapcsolat. Noha a windows internet ikonján nem jelenik meg a sárga felkiáltójel és továbbra is azt írja ki ha fölé viszem az egeret, hogy internetelérés, ennek ellenére nincs net. Ez kb fél percig tart, aztán megint működik. Majd rövid időn belül megint előfordul, mondjuk 5 percen belül.
    Nem a szolgáltatóval van a baj, mert egyrészt korábban ilyen problémám nem volt, másrészt nem csak internetes kapcsolatra használom a routert, hanem a tévé és a számítógép között streamelek full hd videókat. És bizony ez a művelet közben is megszakad a kapcsolat. Legalábbis múltkor nagyon idegesítő volt, amikor a film felénél kiírta a tévé, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. Vártam mire vissza jött, majd elindítottam újra, odatekertem ahol abbahagytam, majd 2 percre rá megint ugyanez. Nem néztem meg a filmet!
    Itt javasolták, hogy tegyem fel a Tomato firmware-t, mert azzal jobb lesz.
    Ezt megtettem, de semmi változás. Valaki segítsen nekem, mert idegbajt kapok.
    Köszi.

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák