Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Faterkam #16860 üzenetére

    a két antenna többlete főként akkor érvényesül, ha az ellenoldal is (legalább) 300-as és mimo képes, persze g szabványú ellenoldal esetén is nyújt minimális előnyt az egy antennás eszközzel szemben, de az inkább csak elhelyezési szempontból jó, mert tud választani a két antenna közül, hogy melyik a jobb elhelyezkedésű, viszont továbbra is csak egy lesz használatban, szemben a 300-as és mimo képes ellenoldali eszközzel, ahol már mind a kettő, egyszerre.
    a két kezem és két lábam is kevés hozzá, ha össze akarom számolni, hogy hány tl-wr841n(d) típust beüzemeltem már különböző környezetekben, és jellemzően nincs velük probléma, többnyire csak akkor hívnak telefonon hiba miatt, ha ilyen wifi probléma adódik a környezet változása miatt, amit általában 1 perc alatt megoldunk, ki sem kell mennem.
    a legtöbb esetben csak egy gyárilag fixen előre beállított csatorna az auto érték, inkább csak a drágább eszközök tudják azt, hogy valóban pásztázzák a környezetet, és ténylegesen annak függvényében állítják be a saját csatorna értékét.
    ahogy nézem az általad linkelt inssider képet, valóban elég telített a környezet, nehéz ideális csatornát beállítani, pláne igaz ez, ha két csatornás szórás kell.
    milyen típusú ellenoldalak csatlakoznak a routerre?

Új hozzászólás Aktív témák