Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz C0R0 #24068 üzenetére

    Nem tudom hogy miért, de valamiért ezzel a típussal egy csomó probléma van. Nekem is volt egy ilyenem és mikor egyszer új eszközt regisztráltam rá (pl új telefon), akkor valamiért IP cím ütközések voltak a hálózaton, holott mindegyik eszköznek külön és más, ráadásul egymást követő fix IP-t adtam, lényeg hogy egyiken se volt net. Lehet nálad is IP ütközés van, ki kellene deríteni.
    A problémát meg úgy oldottam meg, hogy kapott egy "távolabbi" fix IP-t, ráadásul egy reset és egy firmware frissítés után (talán más címtartományt is választottam), biztos ami biztos, és utána már tökéletesen működött az egész, de előtte vagy egy fél óráig elszarakodtam vele. Biztos a router szoftvere ilyen szar, főleg hogy másnál is volt már ilyen probléma.

    Most látom, hogy későn írtam, sebaj :)

    Intruder2k5: Láttam hogy írtál eszköz cseréket, köztük router cserét is és én is a routert cserélném, mert nálam is ez oldotta meg a problémát (ráadásul azért cseréltem, mert meghalt rajta a szoftver), holott a hálózaton lévő eszközök és beállítások ugyan azok maradtak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák