Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    Na ma sikerült kipróbálnom a notimmal is. Hibátlanul, zökkenőmentesen játsza ugyanazt a tartalmat. Közben figyeltem a router menüjében a device list-et. Noti 72/72 stabilan, miközben a tablet jellemzően efölött (108, 122, 135, 150 - hébe-hóba esett csak 81 illetve 54 környékére)... de folyamatosan bufferelt VLC.
    Erre kipróbáltam, hogy feltelepítem VLC-t a belső memóriára (hátha, az amúgy 60MB/s microSD fogja - annak ellenére, hogy kábelen viszont hibátlan a lejátszás). Egy hangyányival jobb lett a helyzet, így kicsit ritkábban bufferel, de az még mindig irgalmatlan zavaró (kb félpercenként, percenként).
    Szóval én még mindig a wifi-re gyanakszom... csak továbbra se tudom, mi lehet a gond, mit cseréljek, frissítsek, javítsak.
    Lehet, hogy a routerem Broadcom chip-jével nem fér össze? WRT160NL-ben is hasonló chip volt, azzal se ment. (ellenben kollégám E2700-as linksys-ében is ettől a gyártótól való chip van, nem? És neki megy gond nélkül)
    RTL8723BS nem is létezik a nyavajás Realtek oldalán, egyszerűen semmilyen drivert nem találok, nemhogy frissebbet.
    Szerintetek egy router csere megoldhatja a gondot? Melyiket lenne érdemes? Ajánlgatták nekem a TPlink Archer C5-ösét, de teljesen felesleges a 2 USB meg ekkora teljesítmény... inkább a stabil működés kellene.

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák