Hirdetés

  • PC-s demót kap a The Alters

    gp A teljes kiadás már konzolokon is elérhető lesz majd, a próbaverziót azonban csak Steamen és Microsoft Store-ban érjük majd el.

  • Közeledik az X Fold3 Pro

    ma A kínai bemutató után megtartotta a Vivo a nemzetközit, de még nem Európában.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    Sziasztok :)

    Lenne egy olyan kérdésem, ha nem bánjátok, hogy gyári állapotában az Asus N10+ mindössze ilyen sebességekre képes :F (kábellel mérve)

    Azért írtam, hogy "gyári" mert DD-WRT v24-sp2 (12/22/14) std (SVN revision 25697) van rajta, már így vettem szóval a gyári firmware-ével sosem láttam, hogyan teljesít.

    Viszont az egész azért lep meg, mert az előző, ősöreg WGR614 v7-es Netgear-em is bírt 50Mbit fölött le/föl irányban, ez az asus pedig újabb és combosabb is elvileg (320Mhz valami mips soc +32 mega memó stb)
    Ha valakinek volt ilyenje és vágja a tyúkhúrelméletet, meg a routeres dolgokat (én nem; lövésem sincs, ha egész nap guglizom sem érzek rá a lelkivilágukra..) megköszönném, ha válaszolna, hogy mennyit kellene tudnia reálisan ennek a routernek, mert úgy érzem valami nem túl kóser és barna dolog került a palacsintába...

    Mellesleg: akár régebbbi DD-Wrt verzióra, akár a gyári Asus romokra (2 van neki) frissítenék, látszólag sikerül, írja is, hogy sikeres, de valójában nem történik meg és ugyanaz a SVN revision 25697 fogad a sysinfóban, akkor is, ha 30-30-30-as hard reset követi a flashelést. A saját flashelő progija, valami "Firmware Restoration" sem képes flashelni. Ő már az elején közli, hogy nem megfelelő a routerem (pedig pontosdan a routeremhez tartozó gyártói oldal support/letöltés menüjéből szedtem le) majd, ha erőltetem mégis, leakad router keresgélés után és közli, hogy nem talált restore módban, vagy miben lévő wireless routert. Szóval igenigen barátságos..

    Próbáltam kikapcsolt windows tűzfallal és a hálókártya cuccait disabled-re téve (intel gigabit CT) de semmi. Olyan érzésem van ezzel a routerrel kapcsolatban, mintha lóval imádkoznék, lassú és semire sem hajlandó. De legalább rejtélyes. A régi ezeréves routerem gyorsabban pakolta le/föl a netet szóval nem vágom az egészet. Ez most tényleg ennyit tud, vagy valami más übernemoké :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák