Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • humigabi

    aktív tag

    válasz Wucky #36256 üzenetére

    Várj, azért még nem biztos, hogy cserélni kell. Miről akarod a jelet a tv-re küldeni: netről akarsz streamelni, vagy valami külső tárolóról? Mert nekem a B525 kábellel van összekötve a TV-vel, és simán mennek a dedikált Youtube 4K videók, ha nem esik a net sebesége 20Mbps alá. Belső hálózatról meg még két Chromecast is dolgozik másik két TV-n.
    Ha te wifin akarod a filmet a TV-re küldeni, de külső tárolóról, és a TV AC-s, akkor annak működnie kell. De ennek a netről is kéne mennie. Nem tudom, a két kilóméter sok-e vagy kevés, mi egy fejsugárzótól lakunk 600 méterre, és még tőlünk vagy 50 méterre felfele van (dombon vagyunk, az még feljebb) szóval tökéletesen "ránk" sugároz, de a routerről (belső antennák!) egyszer mértem 95-100 Mbps sebességet, valami hajnali időszakban. Jellemzően 30-65 Mbps a letöltés, 30-45 Mbps a feltöltés sebessége, de ha nagyon terhelt a hálózat, még ezen értékek alá is leesik.
    Szóval próbáld ki ideiglenesen összekötni kábellel a routert meg a TV-t, és próbáld ki netről is meg külső tárolóról. Ha így sem jó, akkor lehet tényleg valami műszaki hiba (táp) van a cuccal.
    :DD

    humigabi

Új hozzászólás Aktív témák