Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prog92

    újonc

    Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
    Amióta új routert vettem van egy két problémám és nem nagyon értek hozzá ezért meg próbálom itt hátha tud valaki segíteni.
    Digi 1000-es netem van semmi gond nem volt router csere elött a diginek van egy ZTE doboza de sajnos az nem wifis (egyszer ki cserélték az eredetit ami király volt és wifis) ,volt egy kis 300mb-os asus routerem amit rá kötöttem a ZTE modemre hogy legyen wifi a családban de le cseréltem egy Asus RT-AC51U Wireless-AC750 -es routerre mert paraszt ésszel gondoltam ha veszek egy nagyobb routert biztos jobb lesz a net sebessége , mert miután a digi modemet cserélt csak úgy volt net az egész házban ha a ZTE modemből routerbe dugom a netet és a routerből pedig az én gépembe mert ha közvetlen a gépembe dugom és a modemből a routerbe is egyet akkor csak a routeren van net, a gépembe meg nincs , szóval ezt nem értem és beszéltem pár ismerőssel akinél úgyszintén modemet cserélt a digi mindenkinél ez a gond (ez csak egy mellék probléma hátha erre is tud valaki megoldást).
    De a fő problémám az az hogy amióta meg vettem ezt az új Asus router-t minden voice chates programból ki dob/le dob random időnként (TS3, steam-es üzenet csevegés, origin üzenet csevegés, LoL voicechat) a LoL supportnak is írtam ezzel kapcsolatba meg kaptak tőlem minden file-t de nem tudtak segíteni.
    Érdekes amúgy mert semmilyen játékkal nincs gondom. Sehol nem szakad meg a net csak a beszélgetős programokban illetve LoL-ban játék közben teljesen random DC illetve random le dob voice chatről.
    Tehát játszom kb 10 játékkal és csak a LoL-ban van random DC, valamint minden voicechat programmal amióta router csere volt. Biztos vagyok benne , hogy a routerral lesz valami csak akárhol olvasgattam keresgéltem sehol nincs erre a gondomra megoldás.

    Digi modem : ZTE ZXHN F620
    Routerem : 802.11ac Dual-band Router Asus RT-AC51U wireless-AC750

    Remélem értitek amit írtam nem nagyon értek a routerekhez modemekhez de megpróbáltam érthetően le írni, bízom benne hogy tudtok segíteni.

    Köszönöm szépen előre is.
    Üdv Prog.

Új hozzászólás Aktív témák