Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyesteb

    tag

    Sziasztok!

    Folytatom a történetet.
    Vettem korábban (persze hűséggel, mert nem gondolkodik az ember) egy ZTE MF297D routert. Ez folyton lefagyott. Hosszas szórakozás után kicserélték egy másikra, ami szintén 3 nap után elkezdett lefagyni.
    Vettem alá egy szünetmentest, nehogy az legyen a gond. De nem, akkor is lefagyott, így visszavittem.
    Szó nélkül cserélték, egy Huawei B628-350 lett helyette. Ez a múlt héten volt, most a héten ez is elkezdett szórakozni, rádiót hallgatok a neten és időnként megszakadt. Csináltam ping tesztet, 1-2 óra alatt 2 elveszett csomag, ez nem sok szerintem.
    Ma már egy óra alatt 4x szakadt meg a rádió, de a ping alig-alig. Így próbaképp visszatettem a korábbi Huawei B525-öt, ezzel nem szakad azóta a rádió.

    Persze lehet, hogy a webes retro nem volt jó, de 3 nap egymás után nekem sok volt.
    Lehet, hogy valami zavarja a jelet? Egyébként a ZTE-nek erősebb volt a wifije, mint a Huaweinek, mert ennél alig van jel az 5g-s sávon, míg a ZTE-nél közepes volt. 2 fallal a router mellett.

    Igazából ahol a router van, ott alatta egy fagyasztó, vele egy polcon a kamerarendszer és a maradék kamera kábelek vannak, de felettük két koszorú gerenda is található, pont a sarokban van. De külső antennás a 4G, mert anélkül csapnivaló a jel.

    Van ötletetek, mit tudok kezdeni vele? Jó lenne, ha legalább a 2 év hűség alatt működne a rendszer gond nélkül.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák