Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubba84

    csendes tag

    Sziasztok,
    a segítségetekre van szukségem. Remélelem jó helyre írok, a problémám nem egyszeru.
    Kulfoldon dolgozom es kb 20 ember lakik egy nagy hazban, ahhol wifin keresztul van nete mindenkinek. A fo net egy reszet kapjuk mi, a mi netunk sebessege nagyjabol 5-6 mb. Az a gond hogy van egy par ember akik valoszinuleg letoltenek es figyelmen kivul hagyjak a tobbieket.
    Ezzel kapcsolatban lenne szuksgem valami progira mar ha lehetseges egyaltalan hisz en is csak egy szimpla felhasznalo vagyok. A progi ahhoz kellen, hogy utana tudjak jarni ki az aki letolt.
    Illetve szinten nem tudom, hogy ez lehetseges-e, de van a win7ben olyan lehetoseg, ahhol megtudom nezni hogy en mennyit toltottem le? Van ilyen szamlalo alapbol? Itt persze havi szinten ertem a letoltest.
    Tudom egyszerre kicsit sok, de meg van kerdesem, mit bir el egyaltalan egy 5-6mb-os net?Tehat lehetseges az hogy csak egyszeruen tul sokan probaljuk hasznalni egyszerre? Vagy router gond? Sajnos itt nincs mas kikapcsolodasi lehetoseg ill. a net altal tudjuk tartani a kapcsolatot a kulvilaggal ami olcsobb mint haza felefonalgatni mindig.
    Elore is koszonom a segitsegeteket, remelem mindent leirtam ami ahhoz kell, hogy tiszta kepet kapjatok a valasz adashoz.
    Udv: Bubba84

Új hozzászólás Aktív témák