Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fiat312

    csendes tag

    Sziasztok,
    a köv problémám van, Invitel terület, Pápa.
    az elmúlt hetekben váltottunk optikai kábelre, szépen be is vezették, s hoztak egy HUAWEI EchoLife HG850 optikai modemet, az otthoni WIFI hálozathoz egy D-LINK 635 routert használok.
    sajnos a probléma az, hogy a netkapcsolat nagyon körülményesen indul, egyik nap van, aztán nincs, de akár ha délelőtt használom, délben már megint nincs, ha még egyszer csatlakoznénk. csak akkor jön vissza, ha a routerben kihúzom a hálózati csatlakozót, pár perc várakozá után visszadugom, s akkor talán lesz ismét net, de van, hogy netezés közben is elmegy a kapcsolat.
    lehetne mondani, router kuka, de másol is pont egy ilyet használok, nincs vele gond, egy ismerősömnek helyben szintén ilyen net kapcsolata van, most cserélte le a routerjét egy újra, s neki is ilyen gondja van.
    lehet vmit csinálni a modemmel? a szolgáltató szerint ok a net, sztem meg ki kéne nekik cserélni, s másik modemmel tesztelni, ezt meg ők nem akarják, ill. vmi komoly pénzért hoznának egy modemet. én inkább vennék egyet, de semmit nem találok, ami optikai modem lenne s nem vmi ratyi kínai.
    köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák