Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz Shkiz0 #1213 üzenetére

    Az "agyfasz" sokkal találóbb, mint az agybaj. Szerintem te kispályás vagy a bugjaiddal, már bocs. Kicsivel előtted leírtam, hogy miként tagadta meg a játék a küldetés teljesítését. (Nemmeheccoda, mer olyan fehéret kapsz a pofádba hogyvisszafordít!!!) Az alant elterülő kis példabeszéd ehhez képest már tényleg fityfasz:

    Naszóval, ott az a srác, aki megkért, hogy ugyan, legyek oly bátyja hogy kiszedem neki az anomáliából a régi detektorát. Ki is szedtem. Mikor visszaadom, kiírja, menjek a jutalomért. Ez eleve akkora faszság, ami a SoC-ban elő nem fordult. Milyen jutalomért, mikor ő adná azt, méghozzá automatikusan? Mondanom sem kell, nincs olyan lehetőség a párbeszédpanelen, amellyel utalhatnék "ugyammáfizesséki" alapon. Ilyen nagy ritkán történt a SoC-ban is, de elenyésző volt. Tán alap, de elárulom, a load game nevű csodafegyver sem segít.

    A másik, eleddig leggonoszabb: ha jól emlékszem, a SoC-ban is volt hasonló, de nem ennyire durva. Szal ugye nem lehet quick loadolni ha meghaltál (hogy melyik fasszopó, köcsögszájú geciszagú programozó követte el ezt a hibát, nem tudom de mindegy). Én márpedig quick loadra nyomtam a halálom előtti 10-edmásodpercben. Vissza is töltött, ám jómagam puskás alteregója fölött a GAME OVER felirat fogadott, majd mikor mozdulni akartam, a játék szépen jobblétre szenderült. Úgyhogy most itt vagyok és írom a kis élményeimet. Az év citromdíjasa idáig...

    És most a morfondír filozófiai alapokon: ugyan mi értelme ezzel a rakás húggyal játszani, ha azért szeretjük (szeretnénk) őt, mert lehet mellékküldetéseket csinálni, meg nem lineáris, meg változatos? A mai napon kizárólag a főszálban tudtam haladni, az összes mellékküldetések megoldására vonatkozó kísérletem kudarcot vallott. Mi a jó istennek üljek ott a monitor előtt? Passz, ugye?

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák