Hirdetés

Aktív témák

  • fiktív1

    tag

    Szeretem a telefont, egy dolog rettentes benne, az akku ideje. KF1-em van, ami azért már jobban bánik az idővel de sajnos ez is kevés. Ahogyan én használom, sohasem bír ki 12 órát, pedig ez azért alap lenne. Felesleges folyamatokat pedig próbálom kordában tartani. 24 órát még sohasem bírt ki, ez csak álom, sajnos nagyon távol vagyok ettől.
    Próbaképpen csináltam 1 tesztet 100% ról. /gyilkolós teszt/ Nos, az eredményem 2 óra 37 perc alatt verettem le nullára. Kissé ez durva, pedig 50% volt a fényerő. Beragadni nem ragadt be semmi, melegedni is csak mértékkel melegszik. Valaki tudja ezt űberelni?
    Az is zavaró, hogy 15%-nál nem enged fényképezni. Írtátok ugyan, hogy egyes ROM-okban ezt az aljasságot eltüntették, nade ilyet nem szabadna... Vágyam nem több, mint az, hogy kibírja a 12 órát, amíg aktív a napom. Fogok majd kísérletezni erősebb akksikkal, de freak hátlapot nem akarok. Ezt nem panaszként, csak tanulságként írtam, mivel a gép amúgy lenyűgöző. Talán ezért is veretem ennyire, mert mindenre ezt használom.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák