Hirdetés

Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz djapor96 #13692 üzenetére

    "Ugyan én nem teszteltem ezt a progit, de valószínűleg nem fogja automatán állítani a feszt, ha nincs rajta auto beállítás, azért van a feszültségállító fül."

    Namost, ha belemerülünk, akkor azt nyilván tudod, hogy az auto , on demand és társai a gyakorlatban szart nem érnek. A PC-k esetében is minden lap auton összevissza feszeli a procit , 90%-ban szépen túlfeszel, aztán mikor fagy, meg lefüst, vagy két hónap alatt lsz vagy 70%-os a procid, akkor te meg nézel mi ez a lézer. :) Eléggé evidens, hogy auto beállításokkal csak lámák tuningolnak, ha már húzod a procit, ésszel csináld, teszteld ki rendesen, hangold a feszt a proci és a lap igényeihez. Ez érvényes itt is, mint minden tuningnál.

    A ROM-os példa igen rossz volt, mert más optimalizálni valamit az esetlegesen gyengébb gyárihoz képest, vagy egyéni igényedhez mérten testreszabni, kinézetre, szolgáltatásra, amit részben csak romolással tudsz megtenni, mint tuningolni valamit, ráadásul úgy, hogy gyárilag is eléggé ki van hajtva.

    Akinek válaszoltam a kommentben, a kérdése az volt, hogy kell-e egyáltalán feszt állítani és mikor. Azért írtam azt, hogy ha még nem mélyedt el ebben a kérdésben eddig, nem biztos,hogy az lesz a tuti, ha az SGSII-n kezdi el a tuningot. Amivel egyébként egyet is értett.. :P

    Saját felelősségre persze mindent lehet, mert úgyis a tulaj szája görbül le, ha sikeresen szétkúrta a kiskedvencet. ;]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák