Hirdetés

Aktív témák

  • moco22

    aktív tag

    leírom a tapasztalataimat nem egészen egy nap után:

    szóval: optikailag nagy, de összepásszintva a gs-sel, csak milliméterekkel nagyobb tőle. tehát kb 1-2 millivel szélesebb, viszont a magasabb. a csalóka benne az, hogy a gs-nek a kijelző széle vastagabb, tehát a kerete. ennek meg totál vékonyka. tehát már attól is nagyobbnak látszik.
    rengeteg új dolog van benne. mappába lehet pakolni a dolgokat, igaz nem lehet letenni alulra a 3 fő ikonhoz. nagyon gyors, úgyhogy ezzel nem lesz senkinek sem gondja.
    a fényképezőnél nem találtam meg, hogy melyik hangot használja, csak egy féle exponáló hang van. a böngésző nagyon gyors, a görgetése állati (mondjuk tabnál is már ilyen hálistennek, az új rommal). tehát a gs-ben, ha görgetted a lapot le vagy föl, egy darabig ment, aztán leállt. itt ha meggörgeted, addig megy, amíg az aljára vagy a tetejére nem ér.
    nincs benne aldiko könyv. totál ledöbbentem. kimaradt, holott mintha láttam volna videót, ahol lapozzák. minden esetre kiszedtem a gs-ből, ami abban van és így már szép az élet. majd a tabból kiszedem ami abban van, mert az lapozós és sokkal látványosabb.
    érdekes a pc-vel való csatlakozás. nem lehet kiválasztani a beállításoknál, hogy usb, vagy kies, vagy mianyám. vagy még nem találtam meg. a fényképezőnél állat sok beállítási lehetőség van.
    a képeket pikkpakk betölti a képnézegetővel.
    ami nem jön be, hogy a két szélső érintős gomb, sokkal halványabb, mint gs-nél volt.
    a beállításoknál rengeteg féle dolog van. a motion beállításoknál azaz a telefon mozgatás beállításánál (ilyen is van :D) van megfordítás, döntés, pásztázás, és dupla érintés.
    a megfordítás, ha hívnak akkor pofával lefelé teszed és kussol. a döntés nagyítja a böngészőt, a képeket, a pásztázással lehet egy kiválasztott ikont gyorsan átpakolni másik lapra, a dupla érintés meg ha rácsapsz kettőt a tetejére, akkor a hangutasítás jön be.
    aztán van még olyan, hogy dokkbeállítás, azon belül meg audiokimeneti mód (külső hangszóró használata dokkoláskor).
    a gs ramdroid progival mutatott 50-70-80 körüli szabad ramot, itt most rábökve 385.25-öt mutat, ugyan azokkal a progikkal.
    visszatettem minden progit, ami gs-en volt, megy vele minden.
    mintha nem gyűjtené a kijelző annyira az ujjlenyomatot, mint gs-en.
    nah, egyelőre ennyi :D
    jó a cucc és kész

    Samsung S22 Ultra

Aktív témák