Hirdetés

Aktív témák

  • KaoszTom

    aktív tag

    Bocs, ha kicsit hosszú lesz, de szerintem érdemes róla írni:

    Tegnap feltettem a Miui romot, nem nagyon olvastam eddig véleményt róla, így írok pár sort:

    Szinte szavakba sem tudom foglalni, annyira durva. :D Annyira más az egész, hogy ha nem én "flesselem" hanem más telóján látom, fel sem merülne bennem, hogy Android alap.
    Gyönyörű és akadásmentes az utolsó menüpontig, aprólékos igényes design, és rengeteg letölthető theme van hozzá, ami a komplett belsőt megváltoztatja. (Lockscreen, Notification bar, dialer, settings...) A különböző témák viszont keverhetők is, tehát ha az egyiknek a tárcsázója tetszik, a másiknak a képernyőzár a harmadiknak a notifications bar, össze lehet hozni egyszerűen.

    A beállításokban sokkal több mindent be lehet állítani mint a többi romokban, ilyen pl. hogy mennyi külső fénynél hány %-ra állítsa a kijelző fényerejét.

    Van egy Firewall nevű rész is, ahol külön minden programnak meg lehet adni, hogy csatlakozhat-e wifi-re, vagy mobilnetre.

    A videóbeállítások alatt van egy olyan opció, hogy ki lehet kapcsolni a folyamatos autófókuszt. (Azóta nem néztem, lehet, hogy a többi romban is van ez a funkció)
    Ez azért fontos, mert kikapcsolt állapotban, kevés fénynél nem esik le a video 30 fps alá!

    Egyetlen hátrány (számomra), hogy még az FM rádiót nem sikerült működésre bírniuk, remélem ez hamarosan megoldódik.
    További negatívumok (ami engem nem érint):
    - bluetooth speed improvements
    - bluetooth audio and a2dp fix
    - better video playback
    - TV-out

    A flash ugyanolyan volt mint bármelyik másik romnál, egy fájlos recovery-s install.Ami durva, hogy az install fájl 100MB. :)

    Egy video a Transformers-es lockscreen-ről: :D
    [link]

Aktív témák