Hirdetés

Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz HardRic #22270 üzenetére

    Az a baj, hogy a hazai androidos közösség nagy része elég beszűkült. Értem ez alatt, hogy ha egy adott készülék topikjában vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a legjobb, a leggyorsabb, és egyébként is, ami neked van és más, az szar... Az Androidosok egymás között sokszor rosszabbak, mint az Apple vs Android harcok. :(

    Az egészből azt akarom kihozni, hogy igazából kétlem, hogy az SII-n lenne olyan, ami akad. Ezzel együtt: a Tegra pontokban mérve erősebb grafikában, mint az SII. A Geforce nagyon el lett találva, persze a Mali 400 sem piskóta... de a Tegra ebben az egyben kicsit jobb (az SII-ben meg a proci maga jobb).
    De szerintem nincs olyan játék, ami SII-n akadna, 2X-en meg szépen futna. Vannak Tegra only játékok, ezek trükkel vagy mennek itt, vagy nem, de sokat nem veszítetek, játszottam minddel... ;)

    Ami viszont valós: a megjelenítés szebb volt ugyanazon játék esetében 2X-en. Valahogy simább volt a grafika, az egyik játéktesztben a blogon be is raktam erről képet. Ott egy Galaxy S és a 2X között látszott, hogy a 2X-en szebb a kép, élsimítással, recék nélkül, ez sokat dobott.
    De továbbra is azt mondom, hogy azt nem lehet kijelenteni, hogy 2X-en jobban futnak a játékok, ez így nem igaz - legalábbis nem tapasztaltam ezt még.

    https://geekpulse.hu

Aktív témák